Mihai Stoica a asistat la primul antrenament condus de Sorin Cârţu la Steaua

Managerul general Mihai Stoica a asistat, miercuri după-amiază, la primul antrenament condus de tehnicianul Sorin Cârţu la Steaua Bucureşti, iar înainte de şedinţa de pregătire a stat de vorbă cu 20 de suporteri.

19 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica a asistat la primul antrenament condus de Sorin Cârţu la Steaua

Mihai Stoica a asistat la primul antrenament condus de Sorin Cârţu la Steaua (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

La antrenament a fost prezent unul dintre noii antrenori secunzi, Mircea Irimescu, dar a lipsit secundul demisionar Eduard Iordănescu.

Atacantul Lucian Burdujan a fost prezent la şedinţa de pregătire, dar a absentat mijlocaşul Nicolae Dică, despre care oficialii stelişti au spus că are probleme medicale.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a anunţat, luni, că jucătorii Nicolae Dică şi Lucian Burdujan nu vor mai evolua pentru formaţia "roş-albastră" în acest sezon al Ligii I, urmând ca la sfârşitul campionatului, când li se încheie contractele, să nu li se prelungească înţelegerile.

Sorin Cârţu a fost numit, marţi, la conducerea tehnică a echipei Steaua, în locul lui Marius Lăcătuş, care a demisionat, contractul noului antrenor fiind valabil până în vară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici