Mihai Stoica: A fost doar un schimb de replici

Preşedintele clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, miercuri, după partida cu formaţia Dinamo Bucureşti, scor 0-0, că nu s-a întâmplat nimic în loja grupării "alb-roşii", doar un schimb de replici.

3 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: A fost doar un schimb de replici

Mihai Stoica: A fost doar un schimb de replici

"Nu s-a întâmplat nimic. A fost un schimb de replici şi atâta tot. Staţi liniştiţi, a fost doar un schimb de replici. Nu am apucat să vorbesc după aia cu Borcea, dar din punctul meu de vedere eu nu am resentimente", a spus Stoica.

Oficialul ialomiţenilor şi-a cerut scuze pentru scandalul creat şi a recunoscut că Ricardo Gomes merita să fie eliminat. "Ţin să îmi cer scuze pentru că decizia arbitrului a fost corectă. Am crezut că a fost mai mult galben decât roşu. Din păcate, în acest sezon, au fost mai multe faze de genul ăsta în care jucătorii nu au fost eliminaţi. Decizia arbitrului a fost justificată. Am avut chiar şi impresia că Boştină a simulat. În orice caz a fost ultimul episod de acest gen cu mine, pentru că nu voi mai sta pe bancă, deoarece nu pot să-mi cenzurez emoţiile. A fost un meci special pentru mine, pentru că după ce am câştigat împotriva Stelei, mi-aş fi dat ani din viaţă să câştigăm cu Dinamo şi luni ca să nu pierdem. Şi nu am pierdut. Îmi cer scuze patronului nostru, care este un om extrem de discret, pentru că ştiu că nu este uşor să accepte asemenea episoade", a precizat Stoica.

Echipa Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate, miercuri, în deplasare, scor 0-0, cu formaţia Unirea Urziceni, într-un meci din etapa a XIII-a a Ligii I, ialomiţenii pierzând astfel primele puncte pe teren propriu în acest sezon.

Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a intenţionat să-şi retragă jucătorii de pe teren în minutul 40 al meciului cu Dinamo, la scorul de 0-0, după ce arbitrul Istvan Kovacs l-a eliminat direct pe Ricardo Gomes, în urma unui fault foarte dur asupra lui Gabriel Boştină. Dan Petescu a fost convins de un oficial al grupării ialomiţene să nu retragă echipa de pe teren şi a plecat la vestiare înjurând, dar fără a fi eliminat de arbitru.

În schimb, preşedintele clubului Unirea, Mihai Stoica, a fost trimis în tribună pentru proteste. Acesta a traversat terenul pentru a ajunge la vestiare, în tot acest timp înjurând şi întrebându-l pe portarul dinamovist Bogdan Lobonţ: "Ce-a fost, mă? Ce-a fost?". Când s-a apropiat de marginea terenului, Stoica a ridicat privirea spre tribuna oficială unde l-a observat pe preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, pe care l-a înjurat.

Meciul a fost întrerupt patru minute în urma acestor incidente, arbitrul reluând întâlnirea abia după ce Mihai Stoica a părăsit suprafaţa de joc.

Potrivit unor surse oficiale, între Mihai Stoica şi oficialii FC Dinamo, Cristi Borcea şi Florian Walter, au avut loc incidente în loja unde a fost găzduită delegaţia grupării "alb-roşii", după eliminarea din minutul 40 a lui Ricardo Gomes. Aceleaşi surse au precizat că Stoica a intrat înjurând în loja lui Dinamo, iar Borcea şi Walter au sărit la bătaie, oficialul grupării din Urziceni ieşind puţin "şifonat" din acest incident. Conflictul a fost aplanat de impresarul Victor Becali aflat în loja dinamoviştilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici