Mihai Stoica a fost sancţionat cu o lună de suspendare de Comisia de Disciplină a FRF

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost sancţionat cu o lună de suspendare şi 680 de lei de către Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal.

49 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica a fost sancţionat cu o lună de suspendare de Comisia de Disciplină a FRF

Mihai Stoica a fost sancţionat cu o lună de suspendare de Comisia de Disciplină a FRF (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Conform site-ului oficial al FRF, managerul stelist a fost sancţionat pentru că a pătruns pe terenul de joc în timpul desfăşurării finalei Cupei României-Timişoreana, Dinamo-Steaua.

Tot în cadrul şedinţei de miercuri, gruparea CS Tunari a fost sancţionată cu interzicerea organizării pe teren propriu a 3 jocuri şi cu o penalitate sportivă de 5.000 lei din cauza pătrunderii pe terenul de joc a unor persoane neautorizate în timpul partidei de pe teren propriu cu Unirea Slobozia din Liga a III-a, Seria a II-a.

Partida CSM Râmnicu Sărat - CS Eforie (Liga a III-a, Seria a II-a) a fost omologată cu scorul de 3-0 pentru echipa gazdă, deoarece formaţia oaspete nu s-a prezentat la terenul de joc. În plus, gruparea constănţeană a fost sancţionată cu o penalitate sportivă de 5.000 lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici