Mihai Stoica a primit avertisment din partea Comisiei de Disciplină

Preşedintele grupării Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a primit, miercuri, un avertisment din partea Comisiei de Disciplină a FRF, ca urmare a declaraţiilor făcute la adresa arbitrului Sorin Corpodean la finalul meciului cu Oţelul Galaţi, pierdut cu scorul de 2-3, în etapa a III-a a Ligii I.

3 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica a primit avertisment din partea Comisiei de Disciplină

Mihai Stoica a primit avertisment din partea Comisiei de Disciplină

Mihai Stoica l-a criticat pe Corpodean pentru greşelile "inimaginabile". "Ce a făcut arbitrul considerat numărul 1 în România este inimaginabil. Ar fi trebuit un 11 metri şi eliminare la Semeghin, iar la faza golului 3 al Oţelului a fost fault în atac. Se pare că Oţelul are arbitraje preferenţiale acasă", a spus Stoica, imediat după partida din etapa a III-a.

În urma erorilor comise în timpul întâlnirii de la Galaţi, arbitrul Sorin Corpodean a fost oprit de la delegări.

Fazele pentru care arbitrul Sorin Corpodean va fi reţinut de la delegări sunt cele petrecute în minutele 64 şi 89.

În minutul 64, la scorul de 2-1 pentru Oţelul Galaţi, Corpodean a acordat lovitură liberă în urma unui fault comis de Semeghin asupra lui Bogdan Stancu, deşi infracţiunea s-a petrecut în interiorul careului şi se impunea penalti.

În minutul 89, la scorul de 2-2, nu a dictat fault în atac la faza premergătoare golului prin care Oţelul Galaţi a câştigat meciul. De asemenea, nu i-a acordat cartonaşul galben jucătorului Valeriu Bordeanu pentru un henţ comis în poziţie de ultim apărător, după ce lăsase avantaj, valorificat de Szekely, care înscris pentru 3-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici