Mihai Stoica anunţă că Vlad Chiricheş e acum sută la sută jucătorul Stelei: "Era un pas firesc pe care trebuia să-l facem"

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, marţi, că gruparea bucureşteană a plătit CS Pandurii Târgu Jiu o sumă de bani pentru cota de 25 la sută pe care clubul gorjean o deţinea din drepturile federative ale fundaşul Vlad Chiricheş.

189 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica anunţă că Vlad Chiricheş e acum sută la sută jucătorul Stelei: "Era un pas firesc pe care trebuia să-l facem"

Vlad Chiriches (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Era un pas firesc pe care trebuia să-l facem pentru că trebuie să-l avem sută la sută. Plătim acum banii pentru Chiricheş, pentru că acum avem bani. Pur şi simplu plătim pentru ca jucătorul să fie sută la sută al nostru şi să fim mai maleabili în negocieri", a spus Stoica, la DigiSport.

Steaua l-a achiziţionat pe Vlad Chiricheş în 2012, însă gruparea gorjeană a păstrat un procent de 25 la sută dintr-un eventual transfer. Steaua putea răscumpăra cele 25 de procente în schimbul a 500.000 de euro până în luna decembrie.

Vlad Chiricheş a fost în această vară aproape de un transfer la gruparea engleză Tottenham Hotspur, care oferea opt milioane de euro pentru fundaşul stelist.

Pe de altă parte, Mihai Stoica a precizat că niciun jucător de la Steaua nu va pleca în perioada următoare, dar sunt în atenţia clubului campion trei atacanţi din străinătate. "Nu discutăm despre nicio plecare. Suntem înnebuniţi să aducem doi jucători, atât. Există încă trei jucători care sunt foarte aproape de Steaua, care sunt pe poziţia lui Kapetanos. Variantele sunt numai din străinătate şi sunt interesante", a afirmat Stoica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici