Mihai Stoica, AMENDAT de un tribunal din Skopje după ce i-a agresat pe jurnalişti. REACŢIA managerului

Managerul FC Steaua, Mihai Stoica, a ajuns, marţi dimineaţă, la o secţie de poliţie din Skopje, însoţit de un avocat, apoi a mers la tribunal unde a fost audiat pentru incidentele în cadrul cărora i-a înjurat şi agresat pe reporterii ProSport şi ProTV. Mihai Stoica a pledat vinovat şi a fost amendat cu 25.000 de denari, aproximativ 400 de euro, urmând să suporte şi cheltuielile de judecată.

3187 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica, AMENDAT de un tribunal din Skopje după ce i-a agresat pe jurnalişti. REACŢIA managerului

Mihai Stoica (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

În scurt timp urmează să fie audiată şi reporterul Pro TV, Alexandra Tănăsescu, agresată de Mihai Stoica şi de unul dintre bodyguarzii care însoţesc lotul Stelei. Poliţia nu l-a putut identifica după imagini pe bodyguardul care a agresat-o pe jurnalistă.

"Gata, s-a terminat! Gata! Staţi degeaba aici, gata, s-a terminat!", a spus Stoica la ieşirea din tribunal.

La secţia de poliţie a fost prezent şi prim-secretarul ambasadei României în Macedonia.
 
Medicii i-au eliberat un certificat medico-legal Alexandrei Tănăsescu, reporter PRO TV, pentru multiple contuzii, şi i-au bandajat mâna, scrie Sport.ro.
 
Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost audiat la poliţia din Skopje şi în noaptea de luni spre marţi, după ce i-a înjurat pe reporterii ProSport şi ProTV şi a agresat-o pe jurnalista Alexandra Tănăsescu.

Luni după-amiază, la Skopje, reporterii ProSport şi ProTV au fost agresaţi de bodyguarzii care însoţesc lotul Stelei şi de managerul Mihai Stoica, la antrenamentul oficial al formaţiei antrenate de Laurenţiu Reghecampf, înainte de returul cu Vardar din Liga Campionilor. Stoica şi unul dintre agenţi i-au smuls din mâini telefonul mobil jurnalistei ProTV Alexandra Tănăsescu şi au şters imagini de pe acesta. Stoica le-a cerut jurnaliştilor să părăsească arena şi a proferat injurii la adresa lor.

Alexandra Tănăsescu a primit îngrijiri medicale la spital şi i-a fost eliberat un certificat medico-legal. În urma agresiunii la care a fost supusă de oamenii de ordine de la stadion, mâna Alexandrei a fost bandajată de către medici.

Reprezentaţi ai poliţiei au ajuns în jurul orei 00.00, ora locală, la hotelul în care este cazată delegaţia Stelei, pentru a-l identifica pe agresor. Stoica şi-a recunoscut faptele, însă a refuzat iniţial să meargă la poliţie. În momentul în care poliţia l-a invitat la secţie, managerul Stelei a început să strige că este cetăţean european, iar reprezentanţii legii să se prezinte cu mandat, scrie www.prosport.ro.

În cele din urmă, Stoica a acceptat să meargă la secţia de poliţie, dar acolo managerul Stelei a negat însă că ar fi avut gărzi de corp. Oficialul Stelei a declarat în faţa autorităţilor că cei doi care au agresat-o pe Alexandra Tănăsescu nu sunt gărzile sale de corp şi că nu sunt cazaţi în hotelul Stelei.

Steaua întâlneşte, marţi, de la ora 21.45, la Skopje, pe Vardar, în manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, meci transmis în direct de Pro TV. În tur, Steaua s-a impus cu scorul de 3-0.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici