Mihai Stoica: Băiatul şefului arbitrilor a decis rezultatul, e foarte posibil să părăsesc fotbalul

Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, duminică seară, la Sport.ro, că rezultatul din Supercupa României, câştigată de CFR Cluj la loviturile de departajare, a fost decis de centralul Marius Avram şi a precizat că este posibil să părăsească fotbalul românesc.

15 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: Băiatul şefului arbitrilor a decis rezultatul, e foarte posibil să părăsesc fotbalul

Mihai Stoica: Băiatul şefului arbitrilor a decis rezultatul, e foarte posibil să părăsesc fotbalul (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Băiatul şefului arbitrilor a decis rezultatul din aceasta seară. Niciodată nu a fost aşa, s-a văzut că a vrut să încline balanţa. O să vin cu toate fazele. Noi am câştigat pe merit titlul. CFR l-a câştigat cum l-a câştigat. O să vin cu faze, să explice acel jucător bulgar de la Craiova ce a făcut sau jucătorii de la Alba Iulia. Să spună jucătorii împrumutaţi de CFR la Internaţional Curtea de Argeş ce s-a întâmplat. Asta e CFR!", a spus Stoica la Sport.ro.

Mihai Stoica a afirmat că echipa clujeană va plăti în Liga Campionilor ceea ce s-a întâmplat în Supercupa României. "Încerc să fiu cât mai fair-play, mai ales după partide cu asemenea expunere. Dar ce s-a întâmplat nu e întâmplare. Anul trecut, CFR a câştigat Supercupa după un arbitraj odios al lui Georgian Ionescu. Până acum nu m-am îndoit de corectitudinea lui Avram, dar acum s-a văzut. CFR o să plătească în Liga Campionilor ce s-a întâmplat aici. Supercupa ajunge la CFR exact ca anul trecut, dar total nemeritat. Din cauza arbitrilor fotbalul nostru o va lua pe o pantă descendentă. Sunt curios dacă CFR o să faca opt puncte ca noi în Ligă. Le urez succes", a menţionat el.

Oficialul Unirii Urziceni a precizat că nu se mai regăseşte în fotbalul de acum. "Mi-a ajuns. E foarte posibil să părăsesc acest fotbal. Nu mă mai regăsesc aici. Eu vreau fotbal, nu să fiu păcălit de arbitru. Şi cine e arbitru. Avram! Incredibil! E îngrozitor pentru noi", a adăugat Mihai Stoica.

Echipa CFR Cluj a câştigat Supercupa României , după ce a învins, duminică, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, cu scorul de 4-2 (2-2, 1-1, 1-0) după loviturile de departajare, formaţia Unirea Urziceni. Gazdele au marcat prin Kivuvu '12 şi Deac '105+2, iar pentru oaspeţi au punctat Kivuvu '53 (autogol) şi Marinescu '97.

La loviturile de departajare, pentru CFR Cluj au marcat Piccolo şi E. Dică, iar pentru Unirea Urziceni nu a înscris niciun jucător. Au ratat: G. Mureşan, Deac (CFR Cluj), Marinescu, Maftei, Brandan şi P. Marin (Unirea Urziceni).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici