Mihai Stoica: CFR Cluj a obţinut o victorie pe deplin meritată

Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, sâmbătă, că formaţia CFR Cluj a obţinut o victorie pe deplin meritată, scor 2-0, cu echipa campioană, în prima etapă a Ligii I.

16 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: CFR Cluj a obţinut o victorie pe deplin meritată

Mihai Stoica: CFR Cluj a obţinut o victorie pe deplin meritată (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Meciul de azi nu are nicio legătură cu Supercupa, am pierdut un joc în care ne doream foarte mult un rezultat bun. Nu a fost un meci dur, ambele echipe au căutat mingea. A fost un arbitraj impecabil şi o victorie pe deplin meritată. Dacă marcam din penalti, mai aveam 10 minute să egalăm şi păream echipa mai proaspătă", a declarat Stoica.

Antrenorul secund al Unirii, Dumitru Stângaciu, prezent la conferinţa de presă în locul lui Dan Petrescu, suspendat, speră ca la meciul următor jucătorii săi să nu mai rateze atât de mult. "Ei au avut două ocazii, noi 6-7 şi un penalti. Sperăm ca la meciul următor să nu mai ratăm atât de mult. Se pare că avem o problemă cu penaltiuri, o să exersăm mai mult la antrenamente. S-a simţit lipsa lui Dan Petrescu pe parcursul meciului şi la pauză. Arbitrajul a fost corect, nu am ce să spun. Au ieşit multe galbene pentru că cele două echipe încearcă să joace un fotbal bun şi e încleştare mare. Cred că CFR este o echipă foarte bună şi poate intra în grupele Ligii Europa", a declarat Stângaciu.

Campioana României, Unirea Urziceni, a debutat cu o înfrângere în sezonul 2009/2010 al Ligii I, după ce a pierdut, cu scorul de 0-2 (0-1), în deplasare, meciul cu CFR Cluj, deţinătoarea Cupei şi a Supercupei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici