Mihai Stoica: Nu se pune problema înlocuirii lui Lăcătuş

Noul manager al Stelei, Mihai Stoica, a declarat, vineri seară, la DigiSport, că nu a venit la echipa din Bulevardul Ghencea să-i schimbe pe Helmuth Duckadam, Valeriu Argăseală sau Marius Lăcătuş, subliniind că nu se pune problema înlocuirii tehnicianului.

12 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: Nu se pune problema înlocuirii lui Lăcătuş

Mihai Stoica: Nu se pune problema înlocuirii lui Lăcătuş (Foto) (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Am avut o discuţie acum câteva zile cu Gigi Becali, apoi n-am mai vorbit nimic, azi la prânz mi-a telefonat, am avut o întâlnire. Nu a durat mult, cum s-ar fi pus problema dacă aş fi ales un alt club. Ne-am promis că nu ne vom mai certa, aşa cum am făcut-o în repetate rânduri. Îmi asum toate declaraţiile făcute înainte. Aşa cum el mă provoca mereu, ştiind că mă irită foarte mult, asta făceam şi eu, mă răzbunam cum puteam. Acum totul e de domeniul trecutului, acum contează cum vom reuşi împreună să ieşim din situaţia în care ne aflăm, în campionat, că în celelalte două competiţii stăm destul de bine. Scandaluri nu vor mai fi, toţi tragem într-o singură direcţie. Scopul nostru este ca echipa să meargă cât mai bine. Nu am venit să-l schimb nici pe Duckadam, nici pe Vali Argăseală, nici pe Lăcătuş", a declarat Stoica.

Stoica a precizat că nu se pune problema înlocuirii tehnicianului Marius Lăcătuş. "Eu am lucrat cu Lăcătuş la Galaţi, şi la Steaua. Cu o singură excepţie, în anul 1994, nu am decis schimbarea niciunui antrenor, indiferent de clubul la care am activat. Voi avea şi eu nişte discuţii cu băieţii, e o problemă mentală. Fără discuţie sunt lângă Lăcătuş", a adăugat Stoica.

Mihai Stoica a adăugat că la orice echipă s-ar fi dus, primul jucător pe care îl propunea pentru achiziţionare ar fi fost Vasile Maftei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici