Mihai Stoica propune concedieri la Steaua. Ce spune Gigi Becali

Războiul de la Steaua continuă, cu noi episoade şi cu decizii ale lui Mihai Stoica în prim-plan. Pentru început, Helmuth Duckdam, preşedintele de imagine, a rămas fără maşina de la club, care a intrat în posesia managerului! Nici secretara lui Argăseală şi nici şoferul autocarului nu au scăpat, cei doi fiind propuşi de Mihai Stoica pentru concediere!

535 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica propune concedieri la Steaua. Ce spune Gigi Becali

Mihai Stoica (Imagine: Alexandru Hreniuc/Mediafax Foto)

Steaua suferă în ofensivă, Roni Levi cere întăriri, Mihai Stoica este ocupat cu alte treburi mult mai "importante". Cum ar fi înlăturarea sau reducerea atribuţiilor oamenilor care sunt consideraţi în plus la club. Primul pe listă, Helmuth Duckadam. Preşedintelui de imagine i s-a luat jeep-ul luxos pe care îl conducea, un Audi Q7, şi a primit în schimb o maşină mult mai veche, care pe vremuri era condusă de Valeriu Argăseală. Ce s-a întâmplat cu autoturismul de teren? A intrat pe mâna lui Mihai Stoica! "Duckadam nu a avut nimic de spus, pentru că Meme a zis că el are nevoie mai mare de maşină. Helmuth a cheltuit şi o sumă importantă de bani pentru a-i schimba mai multe piese, iar acum i s-a luat maşina", au dezvăluit surse din cadrul clubului stelist.

Şi de disponibilizări se ocupă tot Mihai Stoica! Marţi s-a deplasat la palatul din Aleea Alexandru pentru a-i cere lui Gigi Becali să-l dea afară pe Narcis Răducan. Ieri a revenit la reşedinţa patronului, însă cu o altă problemă. A cerut ca secretara lui Valeriu Argăseală, Simona, şi şoferul autocarului, Robert, să fie daţi afară. Motivul? Nimeni din club nu şi-l explică, nici Becali, care, în glumă, l-a asigurat pe manager că îi va executa. "Bine, mă, Meme! Bine! Dacă tu vrei, îi dăm afară", a glumit latifundiarul.

Citeşte mai multe despre schimbările propuse de Mihai Stoica la Steaua pe www.prosport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici