Mihai Stoica: Stadionul din Cluj e prima variantă să jucăm în Champions League

Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a declarat pentru MEDIAFAX că va demara discuţiile cu oficialii CFR Cluj pentru a evolua pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu în meciurile din Liga Campionilor.

13 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: Stadionul din Cluj e prima variantă să jucăm în Champions League

Mihai Stoica: Stadionul din Cluj e prima variantă să jucăm în Champions League (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Stoica spune că va alege Clujul datorită interesului pe care fanii ardeleni îl manifestă pentru fotbal. Conform lui Stoica, Urziceniul nu doreşte să se orienteze spre stadionul Stelei din cauză că publicul bucureştean este "suprasaturat de fotbal".

"Stadionul din Cluj e prima variantă pentru Champions League. Vom lua legătura în cel mai scurt timp cu oficialii CFR Cluj. Întodeauna ne-am simţit bine în Ardeal şi la Cluj. Suntem o echipă de provincie şi vrem să jucăm în provincie", a declarat Mihai Stoica pentru MEDIAFAX.

Unirea Urziceni este calificată direct în grupele Ligii Campionilor ca urmare a câştigării titlului în Liga I.

UEFA a anunţat formaţia ialomiţeană că arena proprie nu poate fi licenţiată pentru jocurile din C1, astfel că singurele variante disponibile sunt arenele Steaua (Bucureşti) şi Dr. Constantin Rădulescu (Cluj-Napoca).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici