Mihai Stoica: Una dintre cele mai mari bucurii din cariera mea

Preşedintele clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, joi, după victoria în faţa formaţiei Gloria Buzău, scor 1-0, şi calificarea în finala Cupei României, că aceasta este una dintre cele mai mari bucurii din cariera sa.

10 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoica: Una dintre cele mai mari bucurii din cariera mea

Mihai Stoica: Una dintre cele mai mari bucurii din cariera mea (Imagine: Mediafax Foto)

"E posibil să fie una dintre cele mai mari bucurii din cariera mea. Băieţii au fost apăsaţi, era o miză imensă. Tot sezonul se rezuma practic la acest meci. Ştiau că pot îndeplini obiectivul dacă înving astăzi (n.r. - joi) şi de aceea au avut mici probleme. Am marcat târziu, dar este o victorie meritată. Nu sperie pe nimeni gândul că vom juca în finală cu CFR Cluj, unde ne vom prezenta foarte bine. Ne bucură faptul că ne-am îndeplinit obiectivul, Cupa UEFA, încă din primul an. Am scos Steaua şi Rapid şi dacă îmi spunea cineva că e uşor îl contraziceam", a spus Stoica.

Oficialul ialomiţean a afirmat că în urmă cu o lună a avut o predicţie că Unirea Urziceni va juca împotriva formaţiei Steaua Bucureşti în Supercupa României. "Am avut o predicţie acum vreo lună că mi-aş dori să jucăm Supercupa cu Steaua în vară. Până acolo mai este, CFR e un adversar puternic. Sunt extrem de fericit, e confirmare că s-a muncit bine, iar alţii cu obiective mai îndrăzneţe mai au de luptat. Am spus că suntem cea mai pregătită echipă pentru cupele europene, pentru că în staff suntem numai oameni cu experienţă vastă în astfel de competiţii, oameni pe care la alte echipe nu îi găsiţi", a precizat Stoica.

Mihai Stoica a declarat că înţelege supărarea antrenorului Gloriei Buzău, Ştefan Stoica, care a fost trimis în tribună în minutele de prelungire după ce a înjurat arbitrii: "La necaz oamenii mai reacţionează, unii se cenzurează, alţii nu".

Stoica a spus că va sărbători această performanţă abia peste vreo două săptămâni. "Avem în vedere achiziţii, nu aşteptăm ca alţii pe DVD-uri. Meciul cu Dinamo va fi mai relaxat pentru noi, dar vom juca pentru puncte. La Urziceni fiecare face ce trebuie să facă, există respect, iar rezultatele nu întârzie să apară. Această performanţă o voi sărbători peste vreo două săptămâni. E un cadou perfect pentru ziua mea. Am 17 ani de fotbal în prima ligă şi e prima mea finală de Cupă. Când nu reuşeam să ajung aici spuneam că e o competiţie pentru «looseri». Eram vulpea şi nu ajungeam struguri. Acum a ajuns şi vulpea la struguri", a afirmat Stoica.

Echipa Unirea Urziceni s-a calificat în finala Cupei României, după ce a învins, joi, pe stadionul Cotroceni, cu scorul de 1-0, formaţia Gloria Buzău, în semifinalele competiţiei.

În finala, care va avea loc, la 10 mai, la Piatra Neamţ, Unirea Urziceni va întâlni formaţia CFR Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici