Mihai Stoica vrea cod roşu pentru arbitri

Preşedintele grupării Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, miercuri, după Adunarea Generală a LPF, că doreşte ca de acum înainte arbitrii să aibă cod roşu, acesta fiind motivul pentru care acestora li s-a mărit baremul.

1 afișare
Imaginea articolului Mihai Stoica vrea cod roşu pentru arbitri

Mihai Stoica vrea cod roşu pentru arbitri

"Ce cod e azi, portocaliu? Vreau să fie cod roşu pentru arbitri de acum încolo, să înţeleagă că le-am mărit baremul nu pentru că am fost foarte mulţumiţi de ei, ci pentru că cerem să fie cod roşu. Mi-e frică de arbitraje, de vreme, de anumite reacţii... Ce fel de reacţii? Chimice. De exemplu, dacă un acid se combină cu o bază, iese sare şi apă, neutralizare. Trebuie să avem un campionat curat, dacă nu, vom avea unul murdar", a spus oficialul grupării Unirea.

Vorbind despre discuţiile de la Adunarea Generală a LPF şi de la întâlnirea cu CCA, LPF, FRF şi observatori, Stoica a precizat: "Am venit bou şi am plecat vacă, eu unul n-am înţeles nimic".

Întrebat cu cine ţine la meciul din Supercupa României, Stoica a răspuns: "Cu FC Unirea. Nu mă interesează Supercupa, dar cred că mă uit. Va fi 0-0 la început, altceva nu ştiu".

El a menţionat că meciurile amicale nu sunt relevante. "Unii spun că victoriile aduc victorii, alţii că a fost o repetiţie proastă, spectacol reuşit", a spus Stoica.

Preşedintele de onoare al grupării Ceahlăul Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, a declarat că la acţiunile de la Casa Fotbalului a fost "atmosferă colegială, discuţii cordiale". "Discuţiile despre arbitraj au fost liniştite dintr-un anumit punct de vedere. Sper să nu mai existe probleme, cred că va fi un campionat mult mai bun din punctul de vedere al arbitrajului. Nu mi-e teamă de jocuri de culise, ne-am învăţat, am retrogradat de două ori, acum am intrat iar...Dacă îmi place ABBA? E o formaţie care a făcut furori. Nu ne place să retrogradăm. Sub nicio formă nu mi-e teamă de arbitraj", a spus Ştefan.

(Serviciul AUDIO al agenţiei MEDIAFAX vă pune la dispoziţie înregistrarea declaraţiilor făcute de Mihai Stoica. Pentru a beneficia de acest serviciu puteţi accesa link-ul Mediafax audio de pe pagina de internet a agenţiei sau direct adresa de internethttp://audio.mediafax.ro)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici