Mihai Stoichiţă: Aştept cu nerăbdare întâlnirea cu Dinamo, va fi un meci mare

Antrenorul echipei Steaua, Mihai Stoichiţă, a declarat, vineri, că aşteaptă cu nerăbdare partida cu Dinamo, din etapa a XXII-a a Ligii I, întâlnirea de săptămâna viitoare urmând să fie una specială, ţinând cont de faptul că a pregătit ambele formaţii.

31 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoichiţă: Aştept cu nerăbdare întâlnirea cu Dinamo, va fi un meci mare

Mihai Stoichiţă: Aştept cu nerăbdare întâlnirea cu Dinamo, va fi un meci mare (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Aştept cu nerăbdare meciul de miercuri. Este un meci special pentru mine, pentru că am stat pe ambele bănci, dar normal că îmi doresc ca echipa mea să câştige. Vine un meci mare", a spus Stoichiţă, după partida Steaua - Oţelul, scor 1-0, în etapa a XXI-a a Ligii I.

Tehnicianul echipei Steaua a menţionat că jucătorul Cristian Tănase nu poate să evolueze în meciul cu Dinamo. "El a făcut azi primul antrenament în aer liber, în care a efectuat doar nişte alergări şi sărituri. Nu pot să-ţi baţi joc de un jucător, să-l bagi într-un meci cu Dinamo când nu este apt să evolueze", a spus Stoichiţă.

Antrenorul stelist a menţionat că pierderea jucătorului Jivko Jelev pentru meciul cu Dinamo este una importantă, după ce fundaşul a primit un cartonaş galben în meciul cu Oţelul şi nu va putea evolua în următoarea etapă. "Este o pierdere grea Jelev, dar şi Tudose sau Baciu pot să joace. Ei pentru asta sunt plătiţi", a spus antrenorul stelist.

Referitor la situaţia senegalezului Gora Tall, Mihai Stoichiţă a precizat că acesta acuză o stare de oboseală. "Gora Tall a fost la un control medical, el este foarte obosit. Din ce am vorbit cu doctorii, pe o scară de la 1 la 10, gradul lui de oboseală este 9. Vom face nişte investigaţii amănunţite cu el. Ori este supraantrenat, ori nu este antrenat", a mai spus tehnicianul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici