Mihai Stoichiţă: Pe lista de achiziţii se află foarte mulţi străini

Antrenorul echipei Steaua, Mihai Stoichiţă, a declarat, joi, că pe lista jucătorilor care ar putea fi achiziţionaţi de gruparea din Bulevardul Ghencea se află foarte mulţi străini, respectiv fotbalişti din Serbia, Portugalia şi Costa Rica, dar şi de pe continentul african.

15 afișări
Imaginea articolului Mihai Stoichiţă: Pe lista de achiziţii se află foarte mulţi străini

Mihai Stoichiţă: Pe lista de achiziţii se află foarte mulţi străini (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Am discutat joi cu Valeriu Argăseală şi Basarab Panduru despre ce avem de făcut, despre noi achiziţii. Vineri mergem să discutăm şi cu patronul. Cei doi Karamian sunt puşi şi ei pe lista noastră de jucători interesanţi, la fel şi Andrade. Avem nevoie stringentă de doi fundaşi centrali şi de un fundaş lateral sau mijlocaş care să ne acopere. Sunt şi sârbi, şi portughezi, şi un costarican, şi din zona Africii, pe lista noastră. Zapata nu pleacă la Portsmouth, sunt doar zvonuri", a spus Stoichiţă la Sport.ro.

Mihai Stoichiţă a lăsat să se înţeleagă că mijlocaşul american Tudela nu va rămâne la Steaua. "Tudela are calităţi, e interesant, din păcate zona din care provine, fotbalul de acolo nu-i permite să intre mâine într-un meci cu Dinamo, Rapid sau CFR. Dacă Steaua are timp şi bani să investească într-un jucător despre care nu ştii când va exploda... Băiatul e bunicel, are tehnică bună, execuţii surprinzătoare, dar suferă la ştiinţa jocului, aşezarea în teren, îţi trebuie timp să-l ordonezi. Eu cred că ar putea ieşi ceva din el, dar nimeni nu are timp. Dacă nu va juca la Steaua, o poate face la o altă echipă din România care nu are pretenţii mari", a comentat el.

La rândul său, finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat că se va întâlni vineri cu mijlocaşul Artiom Karamian, pentru a discuta condiţiile venirii jucătorului armean la gruparea din Bulevardul Ghencea. "Am vorbit cu Artiom Karamian la telefon, mi-a spus că vorbim după ce reziliază cu Timişoara. Vineri vine să vorbim. Cu siguranţă va semna, e ca şi luat. A spus: «stai linştit, venit acolo, dus bucurie Ghencea, luat campionat». Râdeam când vorbea aşa. Mi-a spus: «nu râde, domnul Gigi, eu dus fericire Ghencea»", a spus Becali la GspTV.

Informaţia a fost confirmată şi de Artiom Karamian, care a declarat şi el că vineri vine la Bucureşti. "Acum sunt jucător liber. Vin cu fratele meu Arthur şi rezolvăm, ne înţelegem. Arman rămâne deocamdată acasă".

Pe de altă parte, Becali a precizat că dacă este nevoie îşi va cere scuze în faţa suporterilor pentru ceea ce cred ei că a greşit. "Fac eu primul pas, trec peste tot, deschid porţile, îi las gratis. Ei m-au jignit, dar uit totul. Arunc mănuşa păcii, spre binele Stelei. N-o să mai aibă nicio restricţie", a spus Becali.

El a mai menţionat că dacă Stoichiţă a decis ca Petre Marin va fi căpitanul echipei, atunci aşa va rămâne.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici