Mihăilă, apt de joc pentru debutul la EURO 2024. Suspendare blândă a jucătorului de la Parma

O singură etapă de suspendare a primit Valentin Mihăilă în urma cartonaşului roşu încasat în penultimul meci al naţionalei din preliminarii, cel cu Israelul, aşa încât va putea juca în următorul meci oficial, dat fiind că nu a evoluat în ultimul, cel cu Elveţia.

154 afișări
Imaginea articolului Mihăilă, apt de joc pentru debutul la EURO 2024. Suspendare blândă a jucătorului de la Parma

Mihăilă, bun pentru debutul la EURO 2024. Suspendare blândă a jucătorului de la Parma

Comisia de etică şi disciplină UEFA a anunţat, marţi, decizia în ceea ce priveşte eliminarea lui Valentin Mihăilă în partida Israel - România 1-2, disputată pe 18 noiembrie, la Felcsut, în Ungaria, arată FRF pe site-ul său oficial. Decizia forului continental: o etapă de suspendare.

Mihăilă a primit roşu în minutul 84 al penultimului joc disputant de România în preliminariile Euro 2024, după un fault asupra lui Dor Turgeman.

Întrucât Valentin Mihăilă nu a fost utilizat în partida cu Elveţia, ultima din preliminarii, acesta va fi disponibil încă de la startul turneului final de anul viitor, în cazul în care va fi convocat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici