Mihajlovici: Mutu trebuie să fie Mutu, eu am încredere în el

Antrenorul formaţiei Fiorentina, Sinisa Mihajlovici, a declarat, sâmbătă, că are încredere că atacantul Adrian Mutu va reveni la forma de anii trecuţi, însă nu trebuie să creadă că a compensat toate greşelile prin golurile marcate în partida cu formaţia Catania.

24 afișări
Imaginea articolului Mihajlovici: Mutu trebuie să fie Mutu, eu am încredere în el

Mihajlovici: Mutu trebuie să fie Mutu, eu am încredere în el (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mutu este un băiat inteligent. Nu sunt preşedinte şi nu pot să confirm că el va rămâne aici, aşa cum nu mă pot confirma nici pe mine. Adrian trebuie să fie Mutu, mai ales după câte am făcut pentru el, nu trebuie să creadă că a compensat totul cu cele două goluri. Mi-au făcut plăcere vorbele lui, dar dacă greşeşte eu mă supăr pe el şi e normal să fie aşa. La final vom face socotelile, dar totul depinde de el. Dacă joacă aşa cum trebuie va fi în teren, dacă nu, atunci va sta şi el pe bancă, dar sunt convins că aceste două goluri i-au redat pofta, el poate reveni la nivelul din anii trecuţi şi motivaţia nu-i lipseşte.

Eu am o relaţie specială cu el pentru că ne cunoaştem de mai mulţi ani. I-am spus că nu mai poate greşi faţă de mine, nici în teren, nici în afara lui. Eu am încredere în el şi sunt convins că va face totul bine de acum încolo. Am încredere şi în echipa mea, sută la sută. Pentru jucătorii mei voi da totul, îi voi apăra contra tuturor, ei mereu mi-au dat totul şi aşa vor face în continuare", a declarat Mihajlovici.

Fiorentina întâlneşte echipa Chievo, duminică, de la ora 16.00, în etapa a XXIX-a a campionatului Italiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici