Mihalcea: Şi eu aş fi procedat ca Mutu, ei ne cred ţigani, iar el nu a mai suportat jignirile

Atacantul formaţiei Astra Ploieşti, Adrian Mihalcea, a declarat, miercuri, că în Italia românii sunt consideraţi ţigani, precizând că ar fi procedat precum Adrian Mutu, care s-a simţit jignit şi a reacţionat violent în incidentul cu ospătarul din Florenţa.

36 afișări
Imaginea articolului Mihalcea: Şi eu aş fi procedat ca Mutu, ei ne cred ţigani, iar el nu a mai suportat jignirile

Mihalcea: Şi eu aş fi procedat ca Mutu, ei ne cred ţigani, iar el nu a mai suportat jignirile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Şi eu aş fi procedat ca Adi Mutu în condiţii asemănătoare. Ştiu cum suntem trataţi, am avut şi eu parte de asemenea incidente. Ne cred ţigani, iar Adi nu a mai suportat jignirile şi a reacţionat", a explicat atacantul care a evoluat în Italia la echipele Genoa şi Verona în perioada 2001-2004.

Fost coleg cu Adrian Mutu la Dinamo, Mihalcea afirmă totuşi că atacantul Fiorentinei are partea lui de vină. "Să nu uităm că a traversat o perioadă dificilă, 10 luni de tensiune, departe de teren. Are partea lui de vină şi el, dar poate şi noi i-am sărit în cap la fiecare gest. Cred în revenirea lui, este singurul fotbalist pe care l-am văzut intrând pe teren fără complexe, indiferent de adversar", a adăugat atacantul.

Marţi, antrenorul echipei Universitatea Craiova, Victor Piţurcă, i-a luat de asemenea apărarea lui Adrian Mutu, afirmând că ospătarii merită uneori să fie bătuţi. "Bine i-a făcut. Mare brânză, i-a dat o palmă şi s-a făcut atâta tam-tam, mai mult în presa noastră decât în Italia. Unii ospătari mai merită pentru că chiar încalcă prea mult nota", a declarat Piţurcă.

Atacantul echipei Fiorentina, Adrian Mutu, a bătut un ospătar într-un local din centrul Florenţei, în noaptea de vineri spre sâmbătă, bărbatul lovit de român urmând să aibă nevoie de 25 de zile de îngrijiri medicale. Tânărul, care a fost externat din spitalul Santa Maria Nouva la câteva ore după incident, a suferit "o traumă contuzivă cranio-facială cu multiple escoriaţii, contuzii la torace şi abdomen şi o fractură de piramidă nazală".

Adrian Mutu este suspendat până vineri, după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină la începutul acestui an, revenirea sa fiind prevăzută pentru duminică, în partida Catania - Fiorentina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici