Mii de fani asistă la Ronald Garros în ciuda vremii răcoroase

Mii de spectatori au trecut de porţile Roland Garros sub un cer înnorat, cu câteva intervale de soare, pentru a asista la Openul Franţei, al doilea turneu de Grand Slam al anului, care a început duminică în vestul Parisului.

146 afișări
Imaginea articolului Mii de fani asistă la Ronald Garros în ciuda vremii răcoroase

Mii de fani asistă la Ronald Garros în ciuda vremii răcoroase

Pălăriile Panama şi ochelarii de soare au fost puse deoparte într-o dimineaţă răcoroasă, dar ar putea fi necesare mai târziu, când se aşteaptă ca temperaturile să atingă 22 de grade Celsius.

În timp ce Rafa Nadal, din nou în formă şi de 14 ori campion, s-a întors la Roland Garros şi va juca luni împotriva lui Alexander Zverev, al patrulea favorit, fanii parizieni s-au adunat pentru a urmări meciul dintre fostul număr unu mondial, Naomi Osaka, şi Lucia Bronzetti, în meciul inaugural de duminică de pe terenul Philippe-Chatrier, scrie Reuters.

Compatriotul lui Nadal, spaniolul Carlos Alcaraz, al treilea favorit al turneului, care este cotat să cucerească primul său turneu de la Roland Garros, în ciuda faptului că abia recent a scăpat de o accidentare la antebraţ, îl întâlneşte pe americanul J.J. Wolf în al doilea meci de pe teren.

„Îmi doresc foarte mult să văd un american care să ajungă departe, dar cred că Alcaraz va călca pe urmele lui Nadal”, a declarat Jake, un fan american din New York, care a asistat la primul său Open al Franţei.

„Este din Spania şi a jucat foarte bine în diferitele turnee la care a participat. A câştigat U.S. Open, a câştigat Wimbledon şi cred că va veni pentru Openul Franţei”.

Campionul de la Marsilia şi Dubai, Ugo Humbert, este speranţa Franţei pe tabloul masculin din acest an şi a fost în acţiune împotriva lui Lorenzo Sonego pe Suzanne Lenglen, al doilea teren de concurs al sălii, unde a fost instalat un nou acoperiş retractabil.

Cu Caroline Garcia, Richard Gasquet, Chloe Paquet şi Corentin Moutet, care au jucat mai târziu, fanii francezi au fost prezenţi în număr mare.

„În acest an, începem din prima zi, aşa că sperăm să vedem câţiva jucători francezi, ceea ce nu se întâmplă când mergi în mijlocul săptămânii”, a declarat fanul local Alex Lefevre, care vine cu fiul său de opt ani.

„Îl vom urmări şi pe Alcaraz, dar unul dintre cei pe care îi vom urmări este Nadal. Să vedem dacă trece de primul tur. Dacă Zverev îl poate învinge, are o şansă bună să câştige turneul”.

Fostul campion Stan Wawrinka şi vicecampionul din 2016, Andy Murray, vor încheia lucrările într-o zi cu 40 de meciuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
roland garros,
fan,
tenis

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici