Mijlocaşul echipei Dinamo Tbilisi: Steaua este o formaţie puternică, dar vom face totul pentru a trece de turul 3

Mijlocaşul echipei Dinamo Tbilisi, Levan Khmaladze, a declarat că potenţiala adversară din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, Steaua, este o formaţie puternică, dar el şi colegii săi vor face totul pentru a trece de aceasta, deoarece îşi doresc să ajungă în grupele competiţiei.

295 afișări
Imaginea articolului Mijlocaşul echipei Dinamo Tbilisi: Steaua este o formaţie puternică, dar vom face totul pentru a trece de turul 3

Mijlocaşul echipei Dinamo Tbilisi: Steaua este o formaţie puternică, dar vom face totul pentru a trece de turul 3 (Imagine: Laurentiu Mich/ Arhiva Mediafax Foto)

Khmaladze este de părere că pentru Dinamo Tbilisi meciul de marţi cu Streymur, din manşa secundă a turului doi preliminar al LC, ar trebui să fie doar o pregătire pentru runda următoare. "Acesta este un meci oficial, dar trebuie să fie o pregătire pentru turul următor. Poate vom întâlni Steaua în turul trei preliminar. Este o adversară puternică, dar vom face totul pentru a trece de turul trei. Vrem să ajungem în grupele Ligii Campionilor", a spus fotbalistul din Georgia.

Formaţia Steaua va întâlni câştigătoarea dublei manşe FC Dinamo Tbilisi (Georgia) - EB/Streymur (Insulele Feroe), în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, dacă va trece de echipa macedoneană Vardar Skopje în turul doi. Însă cel mai probabil Steaua şi Dinamo se vor întâlni în turul al treilea, după ce, în partidele tur, românii au câştigat cu 3-0 în faţa celor de la Vardar, iar campioana Georgiei s-a impus cu 6-1 în meciul cu EB/Streymur. Cele două formaţii au programate marţi meciurile din manşa secundă a turului doi preliminar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici