Mijlocaşul portughez Hugo Viana, dorit de Steaua

Cotidianul spaniol Superdeporte a scris, marţi, că mijlocaşul ofensiv al formaţiei FC Valencia, Hugo Viana, este dorit de echipele FC Steaua şi PAOK Salonic, dar precizează că jucătorul nu ar dori să meargă într-un campionat inferior Primerei Division.

21 afișări
Imaginea articolului Mijlocaşul portughez Hugo Viana, dorit de Steaua

Mijlocaşul portughez Hugo Viana, dorit de Steaua (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conform sursei citate, Valencia intenţionează să-l vândă pe jucătorul portughez în vârstă de 26 de ani, însă acesta "nu s-ar aventura" într-un campionat de categorie mai joasă, precum cel românesc sau elen.

Viana a evoluat, de-a lungul carierei, la Sporting Lisabona, Newcastle, Valencia şi Osasuna.

O acidentare suferită în sezonul trecut, când era împrumutat la Osasuna, l-a făcut să stea departe de gazon patru luni. În acest campionat, portughezul a revenit la Valencia, dar nu a mai putut prinde echipa.

Pe de altă parte, publicaţia Furacao a notat că fundaşul stânga brazilian Alex Sandro de la Atletico Paranaense, în vârstă de 18 ani, ar fi în atenţia grupării din Bulevardul Ghencea.

Agenţia elenă Sportnet a notat că, deşi dorit şi de Steaua, fundaşul stânga brazilian Lino Maciel de la FC Porto a ales să meargă la PAOK Salonic.

"Am vorbit cu antrenorul Fernand Santos, are ambiţii mari. PAOK este una dintre marile echipe din Grecia, cunosc multe informaţii despre echipă şi antrenor. Sunt bucuros să pot juca pentru PAOK şi vreau să stau cât mai mult aici", a spus Lino.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici