Mikel Arteta şi-a prelungit contractul cu Arsenal până în 2025

Mikel Arteta, managerul lui Arsenal, a semnat un nou contract care îl va menţine la clubul londonez până în 2025, a anunţat vineri formaţia din Premier League.

86 afișări
Imaginea articolului Mikel Arteta şi-a prelungit contractul cu Arsenal până în 2025

Arteta a preluat funcţia de la Unai Emery în decembrie 2019, iar înţelegerea sa anterioară urma să expire la sfârşitul sezonului viitor.

„Sunt entuziasmat, recunoscător şi foarte, foarte fericit astăzi", a declarat tehnicianul în vârstă de 40 de ani pentru site-ul clubului.

"Când am vorbit cu directorul Josh Kroenke, am ajuns la concluzia că şi el vade clubul în acelaşi punct ca şi mine şi vrea să ducă clubul mai departe în modul în care îmi doresc şi eu să o fac. Aşa că tot ceea ce a spus el şi ceea ce a spus Stan Kroenke atunci când am fost împreună cu amândoi, au respectat întotdeauna."

Arteta a câştigat Cupa Angliei cu Arsenal în sezonul 2019-20, după ce au învins-o pe Chelsea în finală. În primul său sezon complet la conducere, anul trecut, spaniolul a condus clubul pe locul opt în campionat.

Arsenal se află în prezent pe locul patru şi ocupă ultimul loc de Liga Campionilor, cu patru meciuri rămase de disputat.

„Vrem să ducem clubul la nivelul următor şi să concurăm cu adevărat cu echipele de top. Pentru a face acest lucru, trebuie să jucăm în Liga Campionilor. Trebuie să fim capabili să facem echipa să evolueze, să ne îmbunătăţim jucătorii, să îmbunătăţim toate departamentele", a adăugat Arteta.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici