Milan Baros pleacă de la Galatasaray

Gruparea Galatasaray şi Milan Baros au reziliat pe cale amiabilă contractul pe care atacantul ceh de 31 de ani îl avea cu echipa turcă, a anunţat, miercuri, agentul jucătorului ceh.

133 afișări
Imaginea articolului Milan Baros pleacă de la Galatasaray

Milan Baros (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cele două părţi au ajuns la cea mai bună soluţie în situaţia actuală", a declarat agentul Pavel Paska.

Potrivit presei pragheze, revenirea la clubul formator, Banik Ostrava în Cehia, sau un acord cu un club rus sau din Qatar, figurează printre opţiunile sale.

Baros, venit la Galatasaray în 2008, a încheiat primul sezon ca golgheter al campionatului Turciei.

Cel mai bun marcator la Euro-2004, câştigător al Ligii Campionilor cu Liverpool în 2005, Baros, care are 93 de selecţii în naţionala Cehiei, a mai jucat la Aston Villa şi Portsmouth în Anglia şi la Olympique Lyon, în Franţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici