Milan Jovanovici: Sunt fan al Stelei, pentru că Boloni este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei

Mijlocaşul sârb al formaţiei engleze FC Liverpool, Milan Jovanovici, a declarat că este fan al echipei Steaua Bucureşti (în poarta căreia a marcat, joi, golul din meciul încheiat 1-1 în Liga Europa), pentru că fostul său tehnician Ladislau Boloni este unul dintre cei mai buni prieteni ai săi.

16 afișări
Imaginea articolului Milan Jovanovici: Sunt fan al Stelei, pentru că Boloni este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei

Milan Jovanovici: Sunt fan al Stelei, pentru că Boloni este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost un meci greu, exact cum ne aşteptam. Steaua a făcut un joc bun şi ne-a fost destul de dificil. Eu sunt un fan al Stelei, pentru că antrenorul meu preferat este Ladislau Boloni, un mare antrenor şi un mare om, unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. Ştiu că nu mai antrenează acum şi vreau să îi urez mult succes", a spus Jovanovici.

Coechipierul lui Jovanovici, fundaşul brazilian Fabio Aurelio, a declarat, la rândul său, că meciul cu Steaua a fost greu şi pentru că formaţia română a fost încurajată de spectatori: "A fost un meci dificil, mai ales pentru că Steaua a făcut un joc foarte bun. Adversarii noştri au beneficiat şi de aportul suporterilor care i-au împins de la spate".

Echipa Steaua Bucureşti a remizat, scor 1-1 (0-1), în meciul disputat, joi, pe teren propriu, în faţa formaţiei FC Liverpool, în etapa a V-a a grupei K a Ligii Europa, englezii asigurându-şi prezenţa în 16-imile competiţiei de pe primul loc. În aceeaşi grupă s-a jucat şi întâlnirea FC Utrecht - SSC Napoli, scor 3-3, rezultat în urma căruia echipa olandeză, la care joacă şi Mihai Neşu, a pierdut orice şansă de calificare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici