Militaru: Au fost întocmite 15 dosare penale după meciul Steaua - Fiorentina

Purtătărul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Marius Militaru, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că în urma incidentelor de la partida Steaua - Fiorentina au fost întocmite 15 dosare penale, iar doi suporteri au primit interdicţia de a intra pe stadion pe o perioadă de şase luni fiecare.

13 afișări
Imaginea articolului Militaru: Au fost întocmite 15 dosare penale după meciul Steaua - Fiorentina

Militaru: Au fost întocmite 15 dosare penale după meciul Steaua - Fiorentina (Imagine: Mediafax Foto)

"Au fost întocmite 15 dosare penale unor spectatori la partida de miercuri seară, Steaua - Fiorentina, din Liga Campionilor. Paisprezece pentru introducerea ilegală în stadion a materialelor pirotehnice, iar unul pentru distrugere. Persoanele au fost reţinute la ieşirea din stadion, pe baza imaginilor video filmate de reprezentanţii Jandarmeriei. În cazul a două persoane s-a decis interdicţia de a mai intra pe stadioane timp de şase luni. Există posibilitatea ca numărul celor sancţionaţi să crească în următoarele trei zile, pentru că aşteptăm şi imaginile de la camerele de supraveghere din incinta stadionului", a spus Militaru.

Suporterii echipei Steaua de la cele două peluze au aprins mai multe torţe şi fumigene la meciul cu Fiorentina, din ultima etapă a grupei F a Ligii Campionilor, două din aceste torţe ajungând în teren, lucru care l-a obligat pe arbitrul Luis Medina Cantalejo să oprească partida pentru câteva momente. Cantalejo a solicitat organizatorilor să le ceară suporterilor, la staţia de amplificare, să nu mai arunce cu fumigene şi torţe. Prima torţă a ajuns în teren în minutul 8, iar a doua în minutul 11.

Formaţia Fiorentina, cu Adrian Mutu integralist, a învins, miercuri, în deplasare, echipa Steaua, scor 1-0, şi a reuşit să se califice în 16-imile Cupei UEFA, ocupând poziţia a treia în grupa F a Ligii Campionilor. Steaua a obţinut un singur punct în grupa F a Ligii Campionilor, în meciul din deplasare cu Fiorentina, scor 0-0.

Citeşte şi:

Steaua a ratat calificarea în 16-imile Cupei UEFA (Galerie Foto)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici