Minaur Baia Mare a pierdut dramatic calificarea în semifinala EHF European Cup

  • Echipa masculină de handbal Minaur Baia Mare a ratat calificarea în semifinalele competiţiei EHF European Cup
  • Maramureşenii au jucat în dubla manşă cu echipa cipriotă Sabbianco Anorthosis Famagusta.
  • Băimărenilor le-a lipsit un singur gol pentru a obţine calificarea.
226 afișări
Imaginea articolului Minaur Baia Mare a pierdut dramatic calificarea în semifinala EHF European Cup

Minaur Baia Mare a pierdut dramatic calificarea în semifinala EHF European Cup

Minaur Baia Mare a câştigat manşa retur a sferturilor de finală ale EHF European Cup, învingând pe ciprioţii de la Sabbianco Anorthosis Famagusta cu 23-18.

Băimărenii nu a reuşit însă să se califice în semifinale din cauza rezultatului înregistrat în manşa tur de la Baia Mare, când Sabbianco Anorthosis Famagusta a învins cu 27-22.

Astfel, după cele două manse, rezultatul a fost egal, 45-45, echipa din Cipru beneficiind de avantajul numărului mai mare de goluri marcate în deplasare.

De la băimăreni au lipsit câteva nume importante, pe lângă Alexandru Csepreghi şi Jose Guilherme De Toledo, accidentaţi de mai mult timp, neputând juca nici internaţionalul Călin Căbuţ. În plus, o parte din jucătorii care au jucat au avut şi ei probleme medicale sau au fost accidentaţi pe parcursul meciului de sâmbătă.

Sabbianco Anorthosis Famagusta reuşeşte astfel să acceadă în semifinalele competiţiei, la prima participare în cupele europene, după 22 de ani de la înfiinţare.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici