Minaur Baia Mare şi-a aflat adversara din sferturile de finală ale EHF European Cup

Echipa de handbal masculin CS Minaur Baia Mare va întâlni în sferturile de finală ale EHF European Cup echipa cipriotă Sabbianco Anorthosis Famagusta.

274 afișări
Imaginea articolului Minaur Baia Mare şi-a aflat adversara din sferturile de finală ale EHF European Cup

Minaur Baia Mare şi-a aflat adversara din sferturile de finală ale EHF European Cup

Federaţia Europeană de Handbal (EHF) a făcut marţi, la Viena, tragerile la sorţi pentru meciurile din sferturile de finală ale EHF European Cup la handbal masculin.

CS Minaur Baia Mare, singura echipă românească rămasă în competiţie, va avea ca adversar formaţia cipriotă Sabbianco Anorthosis Famagusta.

Echipa din Cipru a avut un parcurs excelent în competiţia europeană, cu 5 victorii şi o înfrângere, eliminând pe rând echipe precum Nove Veseli (Cehia), Beykoz BLD (Turcia) şi Kelag Ferlach (Austria).

Conform tragerii la sorţi, manşa tur se va juca la Baia Mare pe 20/21 martie, iar returul, o săptămână mai târziu, pe 27/28, în Cipru.

Tot marţi a avut loc tragerea la sorţi şi pentru semifinale. Dacă trece de Sabbianco Anorthosis Famagusta, CS Minaur va întâlni în confruntarea pentru calificarea în finala EHF European Cup învingătoarea din meciul Polva Serviti (Estonia) - Ystads IF (Suedia).

Programul meciurilor din sferturile de finală:

- HC Neva Sankt Petersburg (Rusia) - AEK Atena HC (Grecia);
- HC Robe Zubri (Cehia) - RK Gorenje Velenje (Slovenia);
- Polva Serviti (Estonia) - Ystads IF (Suedia).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici