Minaur Baia Mare, victorie cu gol în ultima secundă, în Liga Zimbrilor. Rezultatele etapei

  • Minaur Baia Mare a câştigat cu mari emoţii partida de pe teren propriu cu Potaissa Turda, scor 34-33 (16-14), în etapa a 4-a a Ligii Zimbrilor la handbal masculin.
  • Pentru handbalul băimărean a fost zi de doliu, Viorel Maier, fost conducător al HC Minaur, decedând duminică la vârsta de 86 de ani.
525 afișări
Imaginea articolului Minaur Baia Mare, victorie cu gol în ultima secundă, în Liga Zimbrilor. Rezultatele etapei

Sursa foto: MediafaxFoto

Băimărenii au condus pe toată durata meciului, chiar şi cu 5 goluri (20-15, min. 35), însă oaspeţii s-au apropiat pe final şi condus cu 32-33, când mai erau 75 de secunde de joc. Un gol egalizator, al lui Vujovic, dar şi o paradă a portarului Terekhov au făcut ca băimărenii să aibă posesia la 33-33, când mai erau 5 secunde de joc.

După time-out-ul luat de Alexandru Sabău, Fotache a marcat de pe linia de 6 metri, gol anulat, considerându-se că mingea a intrat în poartă după sirena de final.

Totuşi, arbitrii au acordat aruncare de la 7 metri, transformată de ucraineanul Kozakevic, care a dus victoria băimărenilor cu 34-33.

Minaur se află acum pe locul 4, cu 7 puncte, în timp ce Turda e pe 8, cu 4 puncte.

Alte rezultate înregistrate în etapa a 4-a

“U” Cluj-Napoca – Dinamo Bucureşti: 29-41
CSM Bucureşti – CSM Vaslui 31-29
CSM Focşani – CSM Sighişoara 32-28
CSM Bacău – HC Buzău 30-28
CSU Suceava – SCM Politehnica Timişoara 35-34
Steaua Bucureşti – CSM Constanţa 17-23

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici