Minculescu: Mi-aş dori o victorie cu Unirea Urziceni, dar Universitatea Craiova e imprevizibilă

Solistul trupei Iris, Cristi Minculescu, a declarat, sâmbătă, că şi-ar dori ca Universitatea Craiova să câştige meciul de duminică cu Unirea Urziceni şi a calificat formaţia olteană drept o echipă "imprevizibilă, de adrenalină", cu jucători care au nevoie de timp pentru a se maturiza.

24 afișări
Imaginea articolului Minculescu: Mi-aş dori o victorie cu Unirea Urziceni, dar Universitatea Craiova e imprevizibilă

Minculescu: Mi-aş dori o victorie cu Unirea Urziceni, dar Universitatea Craiova e imprevizibilă (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Din păcate nu voi putea fi pe stadion, deoarece avem concert duminică în altă parte. O să fie un joc foarte greu, mai ales că lipsesc Lung, Iliev, jucători foarte importanţi pentru noi. Unirea e echipa campioană şi cred că va fi un meci chiar mai dificil decât cel cu CFR Cluj, care va fi tot acasă. Eu îmi doresc victoria, nu aş fi mulţumit cu un punct, însă meciul este extrem de greu în situaţia actuală. E greu cu aceşti copii, care deşi sunt foarte talentaţi, au nevoie de timp ca să crească, timp pe care nu ştiu dacă îl avem acum. Este o echipă imprevizibilă, o echipă de adrenalină. Te ţin un meci întreg cu sufletul la gură, cum a fost şi cazul jocului de la Vaslui, meci în care au reuşit însă să treacă peste naivitatea şi entuziasmul specifice vârstei şi au păstrat avantajul până la final", a declarat Cristi Minculescu.

Solistul trupei Iris a menţionat că jucătorii craioveni trebuie să evolueze în acest final de campionat şi pentru Florin Costea, care trece prin momente dificile.

"Am mai spus-o şi toată lumea ştie cât de mult iubesc eu Universitatea Craiova. Jucătorii Craiovei sunt singurii care te fac să simţi că joacă numai pentru tine atunci când vezi un meci de-al lor. Le urez mult succes în jocul de duminică şi sper să termine campionatul pe un loc cât mai sus în clasament. Un final reuşit de campionat ar fi bun pentru moralul lor şi îmi doresc să joace bine şi pentru Florin Costea, care trece prin momente grele. Fiecare victorie îi aduce şi lui bucurie şi îl ajută să treacă mai uşor prin perioada de recuperare", a precizat cântăreţul.

Cristi Minculescu a adăugat că Universitatea Craiova ar trebui susţinută de fani indiferent de locul unde joacă (n.r. - în prezent, echipa joacă meciurile de pe teren propriu la Drobeta Turnu Severin):

"Nu comentez, nu din cauză că m-aş eschiva în vreun fel, însă nu cunosc problemele care au dus la această situaţie, ca Universitatea să plece din Craiova. Pentru mine nu contează unde joacă, important este să îi văd jucând şi câştigând. Îmi pare rău pentru suporterii din Craiova, dar situaţia nu e aşa dramatică. Ei trebuie să susţină echipa în continuare şi sunt sigur că odată cu trecerea timpului toate se vor rezolva".

Partida Universitatea Craiova - Unirea Urziceni va avea loc duminică, de la ora 17.00, în etapa a XXIX-a a Ligii I.

Urmareşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii fă click aici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici