Ministerul Sporturilor: Meciurile de la Euro 2020 organizate pe Arena Naţională se vor juca cu spectatori. Ce partide vor avea loc la Bucureşti

  • Ministerul Tineretului şi Sportului a confirmat ca meciurile de la EURO 2020 organizate la Bucureşti se vor juca cu spectatori.
  • România va găzdui 4 meciuri din cadrul Campionatului European de fotbal.
  • Euro 2020 s-a amânat un an din cauza pandemiei de coronavirus.
982 afișări
Imaginea articolului Ministerul Sporturilor: Meciurile de la Euro 2020 organizate pe Arena Naţională se vor juca cu spectatori. Ce partide vor avea loc la Bucureşti

Meciurile de la Euro 2020 organizate pe Arena Naţională se vor juca cu spectatori. Ce partide vor avea loc la Bucureşti

Ministerul Tineretului şi Sportului a confirmat ca meciurile de la EURO 2020 organizate la Bucureşti se vor juca cu spectatori. Vor avea voie maximum 13.000 de persoane în tribune, adică 25% din capacitatea Arenei Naţionale.
 
”Ministerul Tineretului şi Sportului marchează Ziua internaţională a Sportului pentru Dezvoltare şi Pace printr-o veste îndelung aşteptată: meciurile organizate pe teritoriul României în cadrul Turneului Final al Campionatului European de Fotbal EURO 2020 se vor defăşura cu spectatori în tribune.
 
Prin aprobarea Memorandumul prezentat de Ministerul Tineretului şi Sportului în cadrul ultimei şedinţe de guvern, Guvernul României s-a angajat să adopte legislaţia necesară, astfel încât meciurile din cadrul Turneului Final al Campionatului European de Fotbal Euro 2020 organizate în 2021 pe teritoriul României să se poată desfăşura cu prezenţa în tribune a unui număr maxim de 13.000 de spectatori, reprezentând 25% din capacitatea tribunelor Arenei Naţionale.
 
Decizia Guvernului României este una justificată, pe fondul angajamentelor asumate de România, având în vedere că exista riscul excluderii din circuitul EURO, ca urmare a deciziei UEFA ca toate meciurile din cadrul turneului să se desfăşoare cu spectatori, într-un regim controlat şi sigur din punct de vedere al sănătăţii fanilor,” scrie în comunicatul ministerului.
 
România va găzdui 4 meciuri din cadrul Campionatului European de fotbal pe Arena Naţională din Capitală, competiţie amânată pentru 2021 din cauza pandemiei. 
 
Meciurile programate pe Arena Naţională
 
Austria - Macedonia de Nord (13 iunie, ora 19:00)
Ucraina - Macedonia de Nord (17 iunie, ora 16:00)
Ucraina - Austria (21 iunie, ora 19:00)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici