Minteuan: Este greu să mai vorbim de titlu după rezultatul de astăzi

Tehnicianul Alin Minteuan a declarat că pentru echipa CFR Cluj este greu să mai vorbească de titlu având în vedere remiza din meciul din deplasare cu Victoria Brăneşti, scor 1-1.

15 afișări
Imaginea articolului Minteuan: Este greu să mai vorbim de titlu după rezultatul de astăzi

Minteuan: Este greu să mai vorbim de titlu după rezultatul de astăzi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"A fost un meci dificil, pe un teren pe care a fost foarte greu să jucăm. Am făcut o primă repriză slabă, a doua bună şi puteam să şi câştigăm pe final. Am resimţit absenţa unui vârf împins care să ţină de minge. Kapetanos este nerefăcut şi nu puteam să risc de la început cu el. Cred că eliminarea lui Mureşan nu a fost corectă. Este greu să mai vorbim de titlu după rezultatul de astăzi. Obiectivul este acum să ne clasăm cât mai sus", a spus Minteuan.

Formaţia CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), partida disputată, duminică, pe stadionul Gloria din Buzău, cu echipa Victoria Brăneşti, în etapa a XIX-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Cornel Coman '21 pentru Victoria Brăneşti, respectiv Gabi Mureşan '70 pentru CFR Cluj.

CFR Cluj a rămas pe finalul partidei în 10 jucători, Gabi Mureşan fiind eliminat, în minutul 89, după ce l-a lovit pe Todoran.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici