Minteuan: Sunt conştient că voi fi sub comanda lui Uhrin

Noul tehnician secund al echipei CFR Cluj, Alin Minteuan, a declarat, joi, că este conştient că va fi subordonatul consilierului sportiv al grupării clujene, Dusan Uhrin, şi nu a antrenorului principal, Ales Jindra.

10 afișări
Imaginea articolului Minteuan: Sunt conştient că voi fi sub comanda lui Uhrin

Minteuan: Sunt conştient că voi fi sub comanda lui Uhrin, nu a lui Jindra (Imagine: Mediafax Foto)

"E o onoare pentru mine să fiu desemnat secund la CFR Cluj. Nu-l cunosc pe Ales Jindra, dar o voi face atunci când ne vom reuni. Oricum, eu sunt conştient că voi fi sub comanda lui Dusan Uhrin, nu sub a lui Jindra, nici nu se punea problema altfel. Atribuţiile mele le voi afla de la domnul Uhrin, deocamdată nu ştiu care sunt. Eu voi fi foarte apropiat de jucători, nu am cum să-i ţin la distanţă", a spus Minteuan la GspTV.

Minteuan este încrezător în calităţile tehnicianului Dusan Uhrin, care a pregătit formaţia FC Timişoara în turul Ligii I.

"Nu m-am documentat despre Dusan Uhrin. Dar dacă e vorba de un antrenor care a dus-o pe Poli pe primul loc, atunci ce ar mai fi de spus? Important e ca el să cunoască în cel mai scurt timp echipa şi să creăm o trupă care să distrugă tot în campionat", a mai spus Alin Minteuan.

Tehnicianul ceh Ales Jindra a fost numit, joi, în funcţia de antrenor principal al grupării CFR Cluj, în locul italianului Maurizio Trombetta. Fostul antrenor al grupării FC Timişoara, Dusan Uhrin, care nu are voie să pregătească o altă formaţie din Liga I până la sfârşitul campionatului, a fost numit consilier sportiv la CFR Cluj. Alin Minteuan a fost desemnat antrenorul secund al grupării clujene.

Citeşte şi:

Ales Jindra este noul antrenor al CFR Cluj

Rădulescu: Dacă se dovedeşte că Uhrin este antrenorul principal, CFR Cluj va fi sancţionată

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici