Minut de reculegere la meciurile din Franţa, în memoria victimelor accidentului din Argentina

Liga Franceză de Fotbal a anunţat, joi, că la meciurile care se vor disputa zilele următoare în primul şi în al doilea eşalon se va ţine un minut de reculegere în memoria victimelor accidentului din Argentina, printre care se numără Camille Muffat, Florence Arthaud şi Alexis Vastine.

51 afișări
Imaginea articolului Minut de reculegere la meciurile din Franţa, în memoria victimelor accidentului din Argentina

Minut de reculegere la meciurile din Franţa, în memoria victimelor accidentului din Argentina (Imagine: AP/Mediafax Foto)

"Ca omagiu pentru victimele accidentului din Argentina, un minut de reculegere va preceda meciurile din etapa a XXIX-a a Ligue 1 şi din etapa a XXVIII-a din Ligue 2", se arată pe site-ul oficial al forului francez.

Două elicoptere care transportau pasageri ce filmau o emisiune populară în Europa s-au ciocnit în aer şi s-au prăbuşit, luni, într-o zonă izolată din nord-vestul Argentinei, provocând moartea a opt cetăţeni francezi şi doi argentinieni, au anunţat autorităţile. Toate cele zece persoane aflate la bordul aeronavelor au murit.

Guvernul din La Rioja a anunţat într-un comunicat că printre cei zece morţi se află şi sportivii francezi Camille Muffat (nataţie), medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Londra, Alexis Vastine (box), medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing, şi navigatoarea Florence Arthaud. Sportivii francezi făceau parte din echipa care filma reality show-ul "Dropped", o emisiune de supravieţuire cu mai multe versiuni în Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici