Mircea Bornescu ar putea fi suspendat de Universitatea Craiova

Portarul Mircea Bornescu riscă să fie suspendat pentru un an, perioada contractului pe care îl mai are cu Universitatea Craiova, deoarece nu s-a prezentat, marţi, la plecarea în cel de-al doilea stagiu de pregătire, prevăzut a avea loc la Kaprun (Austria).

8 afișări
Imaginea articolului Mircea Bornescu ar putea fi suspendat de Universitatea Craiova

Mircea Bornescu ar putea fi suspendat de Universitatea Craiova (Imagine: Mediafax Foto)

"Mircea a fost învoit timp de două săptămâni. A avut acceptul nostru pentru a negocia cu orice echipă din străinătate. În această perioadă nimic nu s-a concretizat şi conform înţelegerii trebuia sa se prezinte pentru al doilea cantonament. El nu a apărut şi în aceste condiţii va fi drastic sancţionat de către club", a declarat directorul executiv al grupării din Bănie, Dan Stălinescu.

Conform unor surse din cadrul clubului, Bornescu şi-a depus memoriu să devină jucător liber, deoarece susţine ca ar mai avea de primit nişte bani din contractul cu Universitatea Craiova.

Delegaţia Universităţii Craiova a plecat, marţi, în al doilea stagiu de pregătire, la Kaprun, acolo unde a fost şi în primul cantonament.

Singura noutate din lotul oltenilor este revenirea căpitanului Dorel Stoica, care a fost învoit pentru a-şi da examenele de Bacalaureat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici