Mircea Lucescu a câştigat cu Zenit Sankt Petersburg Supercupa Rusiei: Primul trofeu al clubului, la primul meci oficial al antrenorului român

Clubul rus Zenit Sankt Petersburg, antrenat de românul Mircea Lucescu, a câştigat, sâmbătă, scor 1-0, meciul jucat cu ŢSKA Moscova în Supercupa Rusiei, şi a cucerit primul trofeu cu tehnicianul de 71 de ani pe banca tehnică, instalat în funcţie în această vară.

4550 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu a câştigat cu Zenit Sankt Petersburg Supercupa Rusiei: Primul  trofeu al clubului, la primul meci oficial al antrenorului român

Mircea Lucescu a câştigat cu Zenit Sankt Petersburg Supercupa Rusiei: Primul trofeu al clubului, la primul meci oficial al antrenorului român

Deşi a pierdut cel mai important jucător, pe brazilianul Hulk, şi l-ar putea pierde şi pe Axel Witsel, Mircea Lucescu a reuşit să cucerească primul său trofeu pe banca celor de la Zenit.

Într-o partidă comparată de presa din Rusia cu El Clasico, ca urmare a faptului că cele două combatante au dominat de o manieră categorică campionatul în ultimii 10 ani (au câştigat 8 din ultimele 10 titluri), Zenit s-a impus graţie golului marcat de brazilianul Mauricio, în minutul 22.

Echipa trimisă în teren de Mircea Lucescu: Lodygin - Smolnikov, Garay, Neto, Criscito - Yusupov, Mauricio, Garcia, Kokorin - Shatov - Dzyuba. Tot sâmbătă, oficialii lui Zenit au anunţat transferul fotbalistului slovac Robert Mak, achiziţionat de la PAOK Salonic.

Astfel, duupă 22 de trofee câştigate în Ucraina, cu Şahtior, Lucescu îşi trece în palmares primul trofeu în Rusia, pe banca lui Zenit Sankt Petersburg.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici