Mircea Lucescu: A fost una dintre cele mai bune partide pe care le-am făcut în ultimii ani

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, marţi seară, după victoria din meciul cu Chelsea Londra, scor 2-1, că jucătorii săi au făcut una dintre cele mai bune partide din ultimii ani.

424 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu: A fost una dintre cele mai bune partide pe care le-am făcut în ultimii ani

Mircea Lucescu: A fost una dintre cele mai bune partide pe care le-am făcut în ultimii ani (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Partida a decurs aşa cum ne aşteptam. A fost una dintre cele mai bune partide pe care le-am făcut în ultimii ani. Continuăm să creştem, tinerii noşti jucători se maturizează şi ne creşte încrederea. Cred că Chelsea de astăzi este mai puternică decât cea care a câştigat Liga Campionilor în sezonul trecut. Acest lucru face victoria noastră şi mai importantă. Scorul putea fi mai mare fără intervenţiile de excepţie ale lui Petr Cech", a spus Lucescu.

Tehncianul român crede că Chelsea va fi mult mai puternică în meciul retur de la Londra: "Am atacat încă din start şi nu le-am permis celor de la Chelsea să-şi facă jocul. Ne-am creat multe ocazii, dar nu am marcat decât de două ori. Victoria este importantă, dar încă nu am realizat nimic. Sunt sigur că Chelsea va fi mult mai puternică la Londra. Astăzi s-au apărat foarte mult, dar acasă vor ieşi la joc. Nu pot să spun că pentru noi e mai bine să jucăm contra unei echipe care atacă. Totul depinde de ceea ce se întâmplă în teren".

Echipa ucraineană Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia engleză Chelsea Londra, deţinătoarea trofeului, în etapa a treia a grupei E a Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici