Mircea Lucescu ar putea fi demis de la Zenit Sankt Petersburg

Mircea Lucescu este tot mai aproape de o despărţire de Zenit, după ce a ratat titlul în Rusia. Mai mult, Sankt Petersburg este pe locul 3 în campionat şi ar putea rata prezenţa în Liga Campionilor pentru al doilea sezon consecutiv.

357 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu ar putea fi demis de la Zenit Sankt Petersburg

Mircea Lucescu ar putea fi demis de la Zenit Sankt Petersburg/Sursa foto: Hepta

Aventura lui Mircea Lucescu la Zenit a fost departe de aşteptări. Antrenorul român a mers la Sankt Petersburg după o perioadă senzaţională la Şahtior, echipă pe care a reuşit să o aducă pe harta fotbalului european. Diferenţa este însă că Rinat Ahmetov a avut răbdare să construiască o echipă.

În schimb, de la Zenit ar putea pleca după doar un an. Suporterii şi şefii clubului sunt dezamăgiţi de performanţele lui Mircea Lucescu şi vor să-l înlocuiască în iarnă. Artur Petrosyan, redactor şef la Sport Express şi colaborator la The Guardian, New York Times, BBC, CNN, Sky Sport şi ESPN, susţine că favorit pentru a-i lua locul lui Lucescu este Paulo Sousa, antrenorul lui Tătăruşanu la Fiorentina.

Artur Petrosyan vine şi cu o posibilă variantă pentru Mircea Lucescu. Antrenorul român are ofertă de la Galatasaray, dar negociază dur. Lucescu le-ar fi cerut turcilor să aibă mână liberă la transferuri, dar şi să coordoneze şi echipele de tineret şi juniori. Dacă nu ajunge la o înţelegere cu Galatasaray, ar urma să ia drumul Chinei, acolo unde s-au investit sute de milioane de euro în ultima perioadă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici