Mircea Lucescu - locul 22 în clasamentul IFFHS al antrenorilor echipelor de club

Tehnicianul formaţiei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, ocupă locul 22, cu cinci puncte, în clasamentul pe 2007 al antrenorilor echipelor de club, întocmit de Federaţia Internaţionlã de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS).

2 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu - locul 22 în clasamentul IFFHS al antrenorilor echipelor de club

Mircea Lucescu - locul 22 în clasamentul IFFHS al antrenorilor echipelor de club

Lucescu, singurul român prezent în top, este la egalitate cu tehnicianul formaţiei Bayern Munchen, Ottmar Hitzfeld, şi cu Enrique Meza, de la Pachuca (Mexic).

Cel mai bun antrenor din 2007 a fost desemnat Carlo Ancelotti, care a câştigat Liga Campionilor şi Campionatul Mondial al cluburilor cu AC Milan. Ancelotti, care a acumulat 193 de puncte, este urmat de Sir Alex Ferguson, antrenorul formaţiei Manchester United, cu 134 de puncte, şi de fostul tehnician de la FC Sevilla, Juande Ramos, în prezent la Tottenham Hotspur, cu 104 puncte. Ramos a reuşit, în 2007, să câştige cu FC Sevilla, pentru a doua oară consecutiv, Cupa UEFA.

Managerul grupării Arsenal, Arsene Wenger, cu 98 de puncte, şi fostul tehnician de la Chelsea, Jose Mourinho, cu 51 de puncte, ocupă locurile 4, respectiv 5.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici