Mircea Lucescu pleacă cu buza umflată de la Barcelona

  • Barcelona a obţinut miercuri seara prima victorie în Liga Campionilor, împotriva echipei lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev.
  • Catalanii s-au impus cu 1-0, obţinând o victorie de care aveau mare nevoie, a doua dintr-o săptămână grea, dar prestaţia în faţa oaspeţilor ucraineni a lăsat mult de dorit.
1826 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu pleacă cu buza umflată de la Barcelona

Mircea Lucescu pleacă de la Barcelona cu buza umflată

Catalanii au fost departe de a face un joc deosebit, dar au obţinut primele puncte din campania din Liga Campionilor. Barcelona a intrat în această confruntare având nevoie disperată de o victorie după două înfrângeri cu 3-0 în faţa lui Bayern Munchen şi Benfica, în primele meciuri.

În ciuda acestui fapt, cu câteva zile înainte de El Clasico din weekend, noua vedetă a catalanilor, Ansu Fati, a fost rezervă, deoarece îi este imposibil să fie titular în trei meciuri în decurs de o săptămână, atât de repede după accidentare.

Luuk de Jong a fost titularizat alături de Memphis Depay şi de fundaşul dreapta Sergino Dest, aruncat din nou în linia de atac.

Americanul a avut cele mai bune două ocazii ale Barcelonei în prima repriză, cel puţin până când Gerard Pique a deschis scorul în minutul 36.

Fanii Barcelonei, care au umplut din nou pe jumătate stadionul, l-au huiduit pe Luuk de Jong, după ce acesta a ratat câteva ocazii.

El a fost înlocuit la pauză cu Ansu Fati, Philippe Coutinho intrând şi el pentru repriza secundă. Cei doi au schimbat instantaneu ritmul Barcelonei.

Ansu a fost aproape de a marca un gol frumos, jonglând cu mingea înainte de a încerca o lovitură de cap, în condiţiile în care avea coechipieri mai bine plasaţi.

În ciuda unor faze intense din debut, a doua repriză s-a dovedit la fel de plictisitoare ca şi prima.

Barcelona a rezistat obţinând prima victorie a sezonului în Europa. Dar lucrurile nu sunt deloc de bun augur în perspectiva lui El Clasico de duminică.

Într-un alt meci jucat de la 19.45, tot în Liga Campionilor, Salzburg a învins pe Wolfsburg, cu 3-1 (1-1).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici