Mircea Lucescu, preferat ca antrenor la Galatasaray

Tehnicianul Mircea Lucescu se află pe primul loc în opţiunile participanţilor la un sondaj de opinie pe site-ul ajansspor.com, în ceea ce priveşte preluarea postului de antrenor principal al echipei Galatasaray, după demisia lui Karl-Heinz Feldkamp.

13 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu, preferat ca antrenor la Galatasaray

Mircea Lucescu, preferat ca antrenor la Galatasaray (Imagine: Mediafax Foto)

Mircea Lucescu, care a mai antrenat echipa Galasaray în perioada 2000-2002, a fost votat de 33,6 la sută din participanţii la sondaj, adică de 2.172 de persoane.

Pe locul doi în preferinţele celor care au răspuns la întrebarea "Pe cine aţi vrea să vedeţi în sezonul viitor la conducerea tehnică a echipei Galatasaray?" se află un turc, Abdullah Avci, cu 1.746 de voturi (27 la sută), urmat de Louis Van Gaal (13,3 la sută, 856 de voturi), Michael Laudrup (8,9 la sută, 576 de voturi), Christoph Daum (7 la sută, 452 de voturi), Falko Gotz (6,2 la sută, 401 voturi) şi Klaus Toppmoller (3,9 la sută, 255 de voturi).

La sondaj au participat până în prezent 6.458 de persoane.

Printre opţiunile oferite pentru votare nu se află şi Gheorghe Hagi, un alt nume menţionat de presa din Turcia ca posibil succesor al lui Feldkamp.

Clubul Galatasaray a anunţat, sâmbătă, că tehnicianul Karl-Heinz Feldkamp a demisionat din funcţia de antrenor principal al echipei din Istanbul, din cauza unor divergenţe cu oficiali din conducerea grupării.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici