Mircea Lucescu: Sunt surprins că jucători cu experienţă au comis erori imense

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, miercuri seară, după înfrângerea din partida cu Bayer Leverkusen, scor 0-4, din etapa a III-a a grupei A a Ligii Campionilor, că este surprins de faptul că jucători cu experienţă au comis erori imense.

184 afișări
Imaginea articolului Mircea Lucescu: Sunt surprins că jucători cu experienţă au comis erori imense

Mircea Lucescu: Sunt surprins că jucători cu experienţă au comis erori imense (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Este greu să-mi găsesc cuvintele potrivite, deoarece rezultatul este jenant. Prima repriză a fost echilibrată, am avut şi noi o ocazie bună prin Alex Teixeira. În repriza a doua am vrut să jucăm cu mai mult aplomb ofensiv, dar penaltiul ne-a dat peste cap planurile. Am fost nervoşi şi am comis multe erori. Este imposibil să-i judec pe jucători. Şi-au dorit să-şi asume responsabilitatea, dar niciunul nu a reuşit să joace cumj şi-a dorit. Sunt surprins că jucători cu experienţă au comis erori imense. Acum trebuie să ne pregătim pentru următorul meci, iar jucătorii mei trebuie să uite prestaţia din această seară", a spus Lucescu, informează site-ul oficial al UEFA.

Echipa ucraineană Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, a pierdut meciul susţinut, miercuri, în deplasare, în compania formaţiei germane Bayer Leverkusen, scor 0-4, în etapa a treia a grupei A a Ligii Campionilor. Golurile au fost marcate de Kiessling '22, '72, Rolfes '50 (penalti) şi Sam '57.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici