Mircea Neşu: Voi pleca şi eu de la CCA

Mircea Neşu, membru în Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA), a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX că se retrage şi el din comisie, după ce foştii şefi ai arbitrjului românesc, Aron Huzu şi Dan Lăzărescu, au demsionat.

56 afișări
Imaginea articolului Mircea Neşu: Voi pleca şi eu de la CCA

Mircea Neşu: Voi pleca şi eu de la CCA (Imagine: Toni Salabaşev/Mediafax Foto)

"Nu îmi voi păstra funcţia în CCA, pentru că eu am revenit aici doar pentru a le da o mână de ajutor celor doi din conducere. Eu, de altfel, am rupt relaţiile cu această comisie de 3-4 ani şi m-am întors doar pentru a-i ajuta pe Huzu şi Lăzărescu. Nu ştiu ce va mai fi pe la CCA cu Avram la conducere, dar îi urez succes în noua sa funcţie', a afirmat Neşu.

Preşedintele CCA, Aron Huzu şi vicepreşedintele Dan Lăzărescu şi-au anunţat retragerea de la conducerea comisiei, după ce Comitetul Executiv al FRF a decis, miercuri, la solicitarea unor cluburi, să aducă arbitri străini la unele partide din Liga I.

Cei doi au fost numiţi la conducerea CCA în 29 aprilie, la scurt timp după arestarea fostului şef al arbitrilor Gheorghe Constantin, în scandalul de corupţie din fotbalul românesc.

Comitetul de Urgenţă al FRF a decis, joi, ca fostul abitru Vasile Avram să preia funcţia de preşedinte al CCA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici