Vicepreşedintele CCA, Dan Lăzărescu, renunţă şi el la funcţie după demisia lui Huzu

Vicepreşedintele CCA, Dan Lăzărescu, a declarat, la GspTV, că renunţă la funcţia sa, după ce şeful arbitrilor şi-a anunţat demisia şi după ce Comitetul Executiv al FRF a decis, miercuri, la solicitarea unor cluburi, să aducă arbitri străini la unele partide din Liga I.

81 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedintele CCA, Dan Lăzărescu, renunţă şi el la funcţie după demisia lui Huzu

Vicepreşedintele CCA, Dan Lăzărescu, renunţă şi el la funcţie după demisia lui Huzu (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Nu rămân, am declarat deja că voi demisiona dacă o va face şi Aron Huzu. Voi pleca de la CCA. Asta e situaţia. Am spus că îmi voi da demisia indiferent de decizia lui Aron Huzu dacă vor fi aduşi arbitri străini. Vom pleca împreună. Nu avem ce face. Asta păţesc cei care nu sînt dispuşi să facă ce vor alţii", a spus Dan Lăzărescu, potrivit gsp.ro

Aron Huzu a declarat, miercuri seară, că a demisionat de la conducerea Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), fiind nemulţumit de faptul că membrii Comitetului Executiv al FRF au decis aducerea de arbitri străini la meciuri din Liga I.

Aron Huzu şi Dan Lăzărescu au fost numiţi la conducerea Comisie Centrale a Arbitrilor (CCA) în 29 aprilie, la scurt timp după arestarea fostului şef al arbitrilor Gheorghe Constantin, în scandalul de corupţie din fotbalul românesc.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici