Vasile Avram este noul preşedinte al CCA

Fostul arbitru Vasile Avram a fost numit preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), de către Comitetul de Urgenţă al FRF, întrunit joi, urmând să îl înlocuiască pe Aron Huzu, care a demisionat, a declarat pentru MEDIAFAX secretarul general al federaţiei, Adalbert Kassai.

39 afișări
Imaginea articolului Vasile Avram este noul preşedinte al CCA

Vasile Avram este noul preşedinte al CCA (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Astăzi (n.r. - joi), s-a întrunit Comitetul de Urgenţă al FRF, care a decis ca noul preşedinte al CCA să fie Vasile Avram. Delegările pentru etapa a IV-a a Ligii I le va face noul preşedinte", a spus Kassai.

Aron Huzu şi vicepreşedintele CCA, Dan Lăzărescu, şi-au anunţat retragerea de la conducerea comisiei, după ce Comitetul Executiv al FRF a decis, miercuri, la solicitarea unor cluburi, să aducă arbitri străini la unele partide din Liga I.

Cei doi au fost numiţi la conducerea CCA în 29 aprilie, la scurt timp după arestarea fostului şef al arbitrilor Gheorghe Constantin, în scandalul de corupţie din fotbalul românesc

FRF: Vasile Avram are la CCA un mandat valabil până în aprilie 2010

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat că noul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Vasile Avram, are mandat valabil până la Adunarea Generală de alegeri a forului, programată în aprilie 2010.

"În temeiul art. 35.4, litera i, din Statutul FRF, aprobă eliberarea domnului Aron Huzu din funcţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), în urma solicitării acestuia adresată Comitetului Executiv al FRF din 19 august 2009, precum şi telefonic preşedintelui FRF Mircea Sandu. În temeiul art. 35.4, litera a, din Statutul FRF, aprobă cu titlu provizoriu Regulamentul de Organizare şi Desfăşurare a Activităţii Arbitrilor prezentat de comisia constituită cu ocazia Adunării Generale a Preşedintilor AJF/AMFB, care a avut loc la data de 6 august 2009. Acest regulament urmează a fi aprobat cu titlu definitiv de Comitetul Executiv al FRF din 23 septembrie 2009. În temeiul art. 35.4, litera i, aprobă, începând cu data de 20 august 2009, numirea domnului Vasile Avram în funcţia de preşedinte al CCA, pentru un mandat valabil până la Adunarea Generală de alegeri, care se va desfăşura în luna aprilie a anului 2010", se arată pe site-ul FRF.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici