Mircea Rednic a fost demis de la KAA Gent de ziua lui

Tehnicianul Mircea Rednic, care astăzi a împlinit 52 de ani, a fost demis oficial din funcţia de antrenor principal al echipei KAA Gent, a anunţat, miercuri, site-ul oficial al grupării belgiene.

144 afișări
Imaginea articolului Mircea Rednic a fost demis de la KAA Gent de ziua lui

Mircea Rednic (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Contractul a fost încheiat cu acordul ambelor părţi.

Până la finalul sezonului, de pregătirea formaţiei se vor ocupa secunzii Peter Balette şi Bernd Thijs.

Măsura a fost luată în urma rezultatelor slabe din ultima perioadă. KAA Gent a ratat calificarea în play-off-ul pentru titlu, iar în barajul pentru ultimul loc de Liga Europa a înregistrat două înfrângeri în tot atâtea meciuri.

Rednic a fost numit în funcţia de antrenor la KAA Gent în 1 octombrie 2013.

Mircea Rednic a mai fost demis de ziua sa în 2001, de la formaţia Rapid Bucureşti.

Antrenorul român a mai pregătit în cariera sa echipele Rapid Bucureşti, FCM Bacău, Al-Nassr, Universitatea Craiova, FC Vaslui, Dinamo Bucureşti, Alania Vladikavkaz, Kazar Lankaran, Astra Ploieşti, Petrolul Ploieşti, Standard Liege şi CFR Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici