Mircea Rednic a refuzat două echipe din Belgia pentru a semna cu Dinamo

Mircea Rednic va fi numit noul antrenor al lui Dinamo cel târziu luni şi va semna pe o perioadă de doi ani, timp în care va avea misiunea de "salva" ce se mai poate din clubul patronat de Ionuţ Negoiţă.

2 afișări

Alegerea omului cu banii de la Rin a însemnat "sacrificarea" lui Claudiu Niculescu, dar şi o analiză foarte atentă a "Puriului". Noul tehnician din "Ştefan cel Mare" recunoştea în urmă cu câteva zile că are oferte din Belgia, ţara în care şi-a făcut un nume.

Standard Liege, Gent şi Mouscron sunt echipele antrenate de Rednic, în Belgia.

Antrenorul român, abia concediat de la echipa saudită Al-Faisaly după doar 5 etape, şi-a găsit rapid de muncă şi va avea misiunea de a evita play-out-ul, o misiune pe care o va începe de pe locul 12 în Liga 1 Betano.

Rednic a avut doar câteva zile pentru a se decide ce va face, întrucât era presat de câteva oferte venite din Belgia. "Puriul" a recunoscut într-un interviu pentru ProSport că două echipe l-au dorit: "Sincer, am oferte din Belgia. O echipă din prima ligă care e la retrogradare şi una din liga a doua care vrea să promoveze. Dar încă mă gândesc. Acum, încă nu mi-am reziliat contractul, ca să le zic la oameni că sunt liber sau... Dar mă gândesc...", declara tehnicianul, miercuri, pentru ProSport.

Înainte ca instalarea la Dinamo să fie anunţată, Rednic nu avea cuvinte de laudă la adresa lui Negoiţă şi la adresa conducerii clubului: "Da… Păi… S-au făcut greşeli… Şi se fac în continuare greşeli. Dacă el s-a zgârcit la 2.000 de euro! În perioada cât am fost eu acolo, se simţea patron! Nu-l înjura nimeni, toată lumea îl lăuda, venea fără frică la stadion… Chiar n-am înţeles ce l-a deranjat. Pentru că toată lumea… E o diferenţă între comision şi procent! Când iei un jucător no name şi după un an îl faci… Cum a fost Mevlja, că era rezervă în Israel şi au luat 1.700.000 de euro, după aceea, pe el…", a adăugat "Puriul" în interviul acordat ProSport.

Taguri:
mircea rednic,
dinamo,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici