Mircea Rednic: Abia după meciul de la Urziceni putem vorbi despre titlul de campioană

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, la finalul partidei câştigate, duminică, împotriva formaţiei FC Timişoara, scor 3-1, în Liga I, că abia după meciul pe care gruparea sa îl va juca la Urziceni s-ar putea contura numele viitoarei campioane.

1 afișare

"În niciun caz, nu suntem campioni. Nu facem calcule, pentru că vom juca la Urziceni, unde nu sunt mulţumit cu o remiză. Acolo se joacă titlul de campioană, e ca o finală, nu ne va fi uşor, pentru că Unirea este o formaţie puternică. Cei de acolo se plâng mereu, îşi văd de treabă, câştigă, sunt organizaţi şi sunt acolo sus. E meritul antrenorului, al managerului şi al jucătorilor. Abia după jocul cu Unirea vom putea vorbi în procente despre câştigarea tilului. Şi Timişoara mai este în cursă. Mă bucur că astăzi am reuşit să câştigăm, deşi am fost conduşi. Este o victorie meritată, am demonstrat încă o dată că merităm locul întâi. A fost cel mai bun joc pe teren propriu. Ar fi timpul să jucăm un meci bun şi în deplasare. N'Doye este un jucător foarte bun, mulţumesc conducerii că l-a adus. În ultimele meciuri, se simte prezenţa sa la mijlocul terenului", a declarat Rednic.

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a spus, la rândul său, că formaţia sa trebuie să câştige meciul din etapa viitoare, de la Urziceni: "Mai avem un meci important la Urziceni, pe care trebuie să-l câştigăm. M-am obişnuit în ultimul timp cu presiunea. Este greu pentru cineva care nu trăieşte lângă echipă să simtă în acest fel. Azi am venit cu vitaminele după mine. Am demonstrat că suntem o echipă puternică. Jucătorii au dat dovadă de caracter, ca şi acum doi ani, când au câştigat campionatul".

Formaţia Dinamo a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-1), echipa FC Timişoara, într-un meci din etapa a XXXI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici