Mircea Rednic ar putea antrena din nou în Belgia

Mircea Rednic poate reveni pe banca tehnică după o scurtă vacanţă venită în urma plecării neaşteptate de la Dinamo. Tehnicianul se poate întoarce în Belgia, acolo unde este apreciat şi unde a lăsat o impresie bună la Standard Liege, Gent şi Mouscron.

112 afișări
Imaginea articolului Mircea Rednic ar putea antrena din nou în Belgia

Mircea Rednic ar putea antrena din nou în Belgia

Conform Hln.be, Rednic a asistat la partida din Belgia dintre Charleroi şi Antwerp, disputat duminică, scor 2-1, la invitaţia unor prieteni, cărora le-a transmis că este pregătit pentru a patra aventură în Belgia. Antrenorul român nu a indicat nicio echipă, dar este pregătit să ia în calcul orice variantă.

Antrenorul a rămas liber de contract la finalul sezonului 2018-2019, deşi îşi plănuise următorul sezon cu Dinamo. Chiar dacă nu a calificat echipa în play-off, Rednic îşi construise lotul în tentativa de a intra în primele şase echipe ale României în actualul sezon.

Doar că planurile conducerii au fost altele, iar tehnicianul a fost eliberat din funcţie, în locul său venind Eugen Neagoe, plecat şi el între timp. Totuşi, Rednic este gata să revină, iar viitoarea sa destinaţie poate fi Belgia.

Două titluri în România a cucerit Rednic- cu Rapid, în 2003, şi cu Dinamo, în 2007. Antrenorul a mai câştigat o Cupă a României cu Rapid, în 2002, două Supercupe cu Rapid, în 2002 şi 2003, dar şi o Cupă a Azerbaijanului, în 2011, cu Khazar Lankaran.

Taguri:
mircea rednic,
belgia,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici