Mircea Rednic, despre Gigi Becali: Îi e teamă de Dinamo, cu mine antrenor, nu prea a câştigat

Gigi Becali l-a eliminat pe Mircea Rednic din lista cu potenţiali finanţatori ai echipei Dinamo. Patronul clubului FCSB este de părere că actualul tehnician al formaţiei din Ştefan cel Mare nu are o avere aşa mare pentru a o risca la Dinamo.

97 afișări
Imaginea articolului Mircea Rednic, despre Gigi Becali: Îi e teamă de Dinamo, cu mine antrenor, nu prea a câştigat

Mircea Rednic, despre Gigi Becali: Îi e teamă de Dinamo, cu mine antrenor, nu prea a câştigat

După victoria obţinută de Dinamo în etapa a patra din play-out-ul Ligii 1 Betano, scor 3-2 cu echipa Concordia Chiajna, Mircea Rednic i-a răspuns Gigi Becali.

"Păi, nu am zis că vin singur la echipă! Nu o să vin singur. Dar, acum, ce facem? Ce, îmi face mie Becali socoteala?", a spus Rednic, potrivit digisport.ro, care a mai adăugat:

"Nu-i este lui Gigi teamă de mine ca finanţator. Îi e teamă de Dinamo, cu mine antrenor! Cu mine pe bancă, nu prea a câştigat".

În plus, Mircea Rednic a precizat că jucătorii primesc o primă de 15.000 de euro pentru două victorii la rând.

"Normal că vine prima, ne ţinem de promisiune! E vorba de 15.000 de euro la două meciuri. Nu contează că eu dau bani de la mine. Până la urmă, eu de unde am câştigat bani, nu din fotbal? Ei merită, sunt alături de jucători", a mai declarat "Puriul".

Dinamo este pe primul loc în clasamentul din play-out, cu 25 de puncte, la egalitate cu Gaz Metan Mediaş, formaţie care urmează să o întâlnească pe FC Botoşani, în etapa a patra, duminică, 7 aprilie, de la ora 17:30.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici