Mircea Rednic, despre preluarea postului de selecţioner: Este un subiect delicat

Antrenorul formaţiei Mouscron, Mircea Rednic, a declarat, vineri, în presa belgiană, că nu este prima dată când numele său este adus în discuţie când vine vorba despre preluarea postului de selecţioner al echipei naţionale a României şi a precizat că este un subiect delicat.

293 afișări
Imaginea articolului Mircea Rednic, despre preluarea postului de selecţioner: Este un subiect delicat

Mircea Rednic, despre preluarea postului de selecţioner: Este un subiect delicat

"Nu este prima dată când numele meu este asociat cu preluarea postului de selecţioner al României. Dar este un subiect delicat şi nu vreau să comentez. Ceea ce pot spune este că în acest moment sunt antrenor la Mouscron şi mă concentrez asupra jocului cu Zulte", a declarat Mircea Rednic, conform La Derniere Heure.

Postul de selecţioner al României a rămas vacant, după ce preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a ajuns la un acord cu Christoph Daum pentru încetarea colaborării, înaintea ultimelor două meciuri din preliminariile Campionatului Mondial din 2018, cu Kazahstan şi Danemarca. Sub comanda tehnicianului german, prima reprezentativă a adunat nouă puncte în cele opt meciuri disputate în Grupa E şi nu mai are şanse de accedere la turneul final din Rusia.

Echipa pregătită de Rednic a adunat 13 puncte în şase etape şi ocupă locul 3 în clasamentul campionatului belgian. Pentru Mouscron urmează partida cu Zulte Waregem, programată duminică, de la 15:30, în deplasare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici